Thursday, March 3, 2011

1 PISAU LAPAH

sesuai dengan namanya..so pisau nie hanya layak untuk kerja2 melapah je...tapi klau nk diguna untuk benda lain pun..ade aku kesah!...hahahahaha....apepun panjang mata pisau ni cuma 5-6 inci je...so kalau nak buat sembelih lembu atau kambing memang tak sesuai la...tambah2 lagi kalau korang nak buat sembelih tenuk..lagi la tak boleh...
mata pisau diperbuat dari besi spring lori dan ada jugak yang made from mata gergaji 12in...
harga?....biasa la..harga kekawan...bermula dari RM90 bergantung pada jenis kayu dan besi yang digunapakai....nie harga tangan ke tangan..kalau harga naik van pos malaysia...lain la pulak...duit minyak van pos malaysia korang la tanggung...hihihihi.....tapi semua gambar yang aku tunjuk nie dah terjual...just contoh je...kalau korang nak tempah boleh....bila dah siap aku upload or email gambarnya...bila korang puas hati barulah kita berurusan....














1 comments:

  1. antara yang terbaik dalam perhatian saya... teruskan usaha tuan sampai bila2...hebat..

    ReplyDelete

 

jarigatal Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates